Bake & Shake - Taarten laten maken regio Schderpenheuvel

Hoe bestellen?

Hieronder vind je een bestelformulier waar je volledig zelf je taart kan samenstellen. Geef je verschillende keuzes in en druk op “aanvraag bestelling”.

Je krijgt een standaardmail dat je aanvraag verzonden werd en dat we je zo snel mogelijk een bevestigingsmail en/of antwoord op je vraag zullen verzenden.
Indien er nog plaats vrij is op de dag van je aanvraag, zullen we zo snel mogelijk je bestelling bevestingen. Na ontvangst van deze bevestiging kan je een vreugdedansje maken. Je bestelling staat in onze agenda en je bent zeker van een Bake & Shake-creatie op je feestje!

Enkele dagen voor de afhaaldatum nemen wij nog contact op om het afhaaluur te bespreken.

Wanneer je bij afhaling en na het proeven van taart en/of cupcakes je enthousiasme maar moeilijk kan bedwingen, vergeet ons dan niet te taggen/vernoemen in je facebook en/of instagram posts!

 

Bestelformulier

U krijgt binnen 48u antwoord op uw bestelling! Indien u niets hebt ontvangen in uw mailbox, gelieve dan uw spamfolder te controleren.

* De gegevens die u verstuurt via het bestelformulier op deze pagina worden enkel gebruikt om uw bestelling te kunnen uitvoeren. Na het uitvoeren van de bestelling worden deze gegevens verwijderd. Door het formulier in te vullen gaat u akkoord met ons privacybeleid en cookiebeleid.

De gegevens worden niet opgeslagen in een database en worden ook niet voor andere doeleinden gebruikt! Uw gegevens zijn bij ons in veilige handen en worden niet aan derden verkocht.

Scroll naar boven